mode

jag såg det redan förra vintern.
ungar kvinnor som är väl påpälsade upptill
och med en mikaelkors-väska i högsta hugg,
gympadojor,
men inga strumpor!
så himla korkat!
varför i h-te följer man ett sånt mode???

Annonser

6 thoughts on “mode

 1. I minus fem (eller kanske t.o.m. kallare har jag observerat detta fenomen. Med jackor som nog inte är jättevarma och så tunna tajts, gympadojjor och inga strumpor. Jättemärkligt. Tydligen är det bättre att frysa än att att förlora status…

  • ja just det, det glömde jag, tajts har dom också, set ut som träningsbyxor.det kanske det är. och dom värmer ju inte alls, dom är ju skapade för att transportera bort all kroppsvärme. jag förstår inte varför dom unga kvinnorna klär sig så. du har alltså en tanke om att det är status att följa modet? eftersom jag aldrig varit nån modeflicka, så kan jag inte riktigt förstå att mode ska vara så viktigt. jag hör ju att det sägas i teve och tidningar, men svårbegripligt är det.
   lite galet är det allt att välja att frysa.

  • men dom som jag ser har inga strumpor alls. möjligtvis såna där strumpor utan skaft, men absolut inget som upp på foten. det är ju svinkallt utan.

 2. Min kommentar försvann igen så jag fortsätter med Facebook kontot. Jag skrattade gott åt ditt inlägg. Jag har också Mikael Kors väska och gympadojor…men jag har strumpor och är lika påpälsad upptill som nertill. Kram

  • men så märkligt att du inte kan kommentera som vanligt. jag har inte ändrat några inställningar, så jag vet inte vad det beror på. och tvärtom kan jag ha problem med att kommentera hos blogspottare.
   men du har strumpor!!! det är just strumporna som är knepigt. det är ju svinkallt utan. och gympaskor kan ju vara kallt på vintern, men nu har vi haft tur att det inte har varit så himla kallt, så man kan ha gympaskor. för dom är onekligen bekväma när man ska gå mycket.

Kommentarer inaktiverade.